Agenda

september 2017

Vrede....zing, vertel en werk aan vrede!
donderdag 21 september, Stadsklooster Simpelhuys, Abdijencomplex, Middelburg 20.00

Een avond over vrede....

gewoon in een stad, in een oude kapel, buiten is er de wereld die door draait, binnen wordt er gedacht, gezongen en gewerkt aan vrede.

ik ga er een aantal liederen zingen...Dona Nobis Pacem!! Wees welkom!!

oktober 2017

@t home dienst. Oost-Souburg
zondag 01 oktober, dorpskerk, oost Souburg 11.00

Een andere dienst in Oost Souburg. Met beelden, liedjes, ontmoeting en bezinning...die moet je eens mee maken! Je bent welkom.

Barmhartigheidsdienst....Wolphaarsdijk
zondag 08 oktober, Dorpskerk, Wolphaarsdijk 10.00

Een dienst van de ZWO groep in Wolphaarsdijk. Een groep die nadenkt hoe de kerk kan bijdragen aan 'elders' in de wereld. In deze dienst staat ook het werk van Amecet in Oeganda centraal, maar niet alleen...ook onze eigen rol staat centraal. Wat doen wij?

Een bezinnende dienst, met zinnige vragen en wellicht ook antwoorden om mee te nemen voor onderweg!

Welkom...na afloop is er napraten, koffie en ontmoeting in de Brug, het gebouw naast de kerk.

 

werkbezoek Oeganda
donderdag 12 oktober, Amecetwerk, Soroti, Oeganda  0.00

Vanaf 12 oktober reizen namens stichting de Figurant Cor de Rijke en Theo van Teijlingen naar Oeganda. Zij zijn daar beiden op werkbezoek. Zij bezoeken het werk van Amecet, immers het grootste goede doel van onze stichting.

Contacten worden hernieuwd, nieuwe gemaakt. Bemoedigen en bemoedigd worden! Mensen bezoeken, het werk bekijken, maar vooral ook tijd nemen om met de staf van Amecet plannen te bespreken die er zijn voor de toekomst van Amecet. Kijken wat er allemaal bij gekomen is de laatste jaren. Natuurlijk ook omgaan met de kinderen...dat is de kern van het Amecetwerk.

Een 10 daagse, intensieve reis die de connectie van onze stichting met dit mooie stukje kinderopvangwerk in Oeganda, nog hechter zal gaan maken!

    

Theo bij de EO, op de radio....
zaterdag 14 oktober, Radio 5, NPO 22.00

Vanaf 22.03 tot 23.00 uur een diepte interview van Elsbeth Grutteke met Theo van Teijlingen. Te beluisteren op Radio 5, zie ook de site van de EO, radio 5.

In verband het bezoek aan Oeganda, is dit gesprek eerder opgenomen.