Herfst...het oude vergaat en toch is er nieuw leven!

Herfst,

Een tijd van melanchololiek, afstervende bladeren in velerlei kleurenpracht. De tijd om er op uit te gaan in het bos en te genieten van het "stervens"proces van de natuur. Gelukkig weet je beter, want als je goed kijkt zie je al weer knoppen zitten voor volgend jaar. Wachtend op de zon, op de warmte...op de hergeboorte. Zo mag je ook in deze wereld staan, geloven we. Om je heen kijkend zie je soms veel "afsterven" maar we mogen ook knoppen van hoop zijn, dat willen wij tenminste als kleine stichting.

 

In Oeganda, in het Amecetwerk van Soroti gaat het werk onverminderd door. Doordat ze bijna op de evenaar zitten, is er ook niet zo'n jaargetijdengevoel. Maar er zijn weer een hoop kinderen geboren, onder moeilijke omstandigheden.

Moeders die in het kraambed sterven, dat gebeurt helaas nog veel te veel in Oeganda. Als stichting mogen wij dit mooie werk ondersteunen en de medewerkers van Amecet faciliteren om hun goede werk te blijven doen: letterlijk zorgen voor de wees en de weduwe! Dat God ze allemaal zal zegenen...

  (lees meer hierover op amecet.blog, kijk voor een directe link bij de knop van projecten.)

Je mag helpen om dit werk, deze kinderen te ondersteunen. Door voor ze te bidden, de medewerkers te ondersteunen, door een gift te geven of iets te kopen uit onze webshop.