HOEZO CRISIS? Markt van Hoop biedt hoop...!

Op zaterdag 30 november is het weer zo ver: bijna 50 goede doelen en stichtingen bij elkaar in de Grote kerk te Goes. De markt van Hoop wordt om 10 uur geopend door burgemeester Verhulst van Goes en wordt daarbij geassisteerd door de kinderburgemeester en het kindercollege. Gratis toegang.

De markt duurt tot 16.30 uur. Er is van alles te zien, te horen, te vinden, te proeven... Bijna 50 stichtingen met veelal ontwikkelingsamenwerking als hun werkgebied. kleine stichtingen, thuisfronten, goede doelen met korte lijntjes vanuit Zeeland naar...alle kanten van de wereld. De markt is ook zo'n beetje een slotakkoord aan het Goese latijns Amerikajaar. En Goes maakt als gemeente zo haar status als fairtradegemeente wel waar.

Er wordt van alles aangeboden. Naast informatie waar het doel toe dient, zijn er tal van mogelijkheden om leuke en originele cadeautjes te kopen voor de decemberdagen die komen. En als je hier een cadeau koopt is dubbel waard! Je steunt er ook een goed doel mee!

Ook de stichting Figurant staat er met een kraam. Misschien zingt Theo ook nog wel wat liedjes. Het is een markt van verbinding, van Hoop. Het is enorm hoopgevend om te zien dat er nog zoveel gebeurd! We zeggen dat er een crisis is, die treft ook de armere delen van de wereld. Mooi om te zien dat er zich daarom mensen zich druk maken voor recht en vrede...dat is advent in het klein!

check it: https://www.facebook.com/MarktvanHoop?fref=ts   

Kom ook op 30 november naar Goes en bezoek de markt van Hoop. Er is sfeer, live muziek, catering en je loopt altijd wel iemand of iets tegen het lijf!

Tot ziens,

 

de figuranten