Korte film van het "optreden Theo van Teijlingen" in Goes Geeft Thuis

'Goes Geeft Thuis' is een bijna jaarlijks terugkerend thema waarbij Stichting de Figurant u wil meenemen om te vieren, erbij te zijn en iets met u te delen wat ons bezig houdt.
Dit jaar werd het 'Latijns Amerika jaar' gevierd. Anne en Geke Ruisink pasten daar naadloos in.

Deze twee bijzondere mensen zetten zich in voor dakloze straatkinderen in Belo Horizont in brazilie.
Zij werken voor stichting Jeugd met een opdracht en doen dat zonder salaris daarvoor te ontvangen.

Om deze mensen een hart onder de riem te steken en ze daarbij financieel te ondersteunen, is er 4 oktober jongstleden een benefiet concert voor hun georganiseerd.

De avond stond bol van de muzikale hoogtepunten. Allereerst was er het optreden van Theo van Teijlingen. Zijn prachtige luisterliedjes zorgden voor menig  'kippenvel' moment.
Hij bracht veel nieuwe liedjes ten gehore die wellicht op zijn nieuwe CD komen te staan. Aan die nieuwe CD wordt overigens hard gewerkt.
Daarna was het de beurt aan de inmiddels zeer bekende groep Trinity. Liedjes met duidelijk Latijns Amerikaanse invloeden zweepten het publiek naar een ongekende hoogte.

De Mythe zat vol. Anne en Geke waren erbij middels een Skype verbinding en iedereen genoot ervan! Het bracht ook 3000 euro op voor hun project.
Een kort Filmpje en één van de kleine pareltjes die Theo die avond ten gehore bracht kunt u hier terug zien en luisteren.