Sponsors van de Figurant

 

Wie regelmatig een donatie schenkt aan stichting de Figurant, steunt daarmee de projecten die de Figurant op zijn beurt ondersteunt.
Uw gift is bijzonder welkom (en niet onbelangrijk) aftrekbaar van de belasting! U kunt als particulier geven maar ook bedrijven en stichtingen die willen geven, nodigen wij daartoe van harte uit!
Wanneer u als bedrijf of stichting regelmatig doneert, krijgt u een vermelding met een stukje tekst op onze website.  

We zijn een stichting met korte lijnen. Onze projecten zijn overzichtelijk en zeer toegankelijk. Wij leggen jaarlijks verantwoording af en zijn transparant wat er met 'uw' geld gebeurt.
Op deze site vindt u ook onze jaaropgaves die inzichtelijk en begrijpelijk te lezen zijn voor iedereen. Wij zijn ANBI gecertificeerd! (kijk onder de knop 'stichting')

Dankzij gevers als u, sponsors, scholen, kerken en particuliere initiatieven kunnen wij mensen helpen die het verdienen geholpen te worden.
Kwetsbare kinderen, baby's, maar ook gezinnen die weer worden verenigd wanneer hun kind na een tijdelijke opname weer terug mag keren naar de familie, al deze mensen zijn intens dankbaar voor uw steun.

Wilt u op de hoogte blijven van alles wat er in Oeganda gebeurt kijk dan eens op;
https://www.amecet-childrenshome.com

 
 

 

Dorcas Logo

Dorcas Kringloopwinkel Kapelle
Ooststraat 13
4421 CZ Kapelle
Openingstijden di + do 10.00 – 16.00 uur
zat. 10.00 – 15.30 uur
telefoon: 0113-340787


De winkel in Kapelle bestaat op 1 maart 2015 vijf jaar.
Het is één van de 24 winkels van Dorcas in Nederland. 
De winkels werken met vrijwilligers(in Kapelle zijn we met ongeveer 40 medewerkers)

Het doel is geld te verdienen met gratis verkregen goederen, om projecten te steunen die gezocht zijn en gecontroleerd worden door Dorcas Aid International. 
De bepalende factor of een project gesteund wordt is: armoede en is niet afhankelijk van politiek of levensbeschouwing.

De Kapelse winkel heeft gekozen voor steun aan een project ten behoeve van o.a. aidswezen(150) in Addis Abeba en een leerproject voor jong volwassen in Zuid Soedan.
Er worden met name projecten in Oost Europa en Oost Afrika gesteund.

Het winkel aanbod in Dorcas Kapelle is zeer divers: meubelen, witgoed, bruingoed, kleding, speelgoed, bric a brac, lampen, Lp's, Dvd's, servies goed enz. enz. 
Alles wordt door de medewerkers gesorteerd, gekeurd en eventueel schoongemaakt(kleding wordt meestal gestreken).

Om te kunnen blijven "draaien" zijn we afhankelijk van gekregen goederen die verkoopbaar zijn, d.w.z. in goede staat en schoon.
Kom eens langs in "onze" winkel  en als u wat wilt opruimen, denk dan eens aan ons.