Tussen Nederland en Oeganda ligt...Benidorm!!!

 de rots van Calpe...

Begin maart is Theo van Teijlingen samen met zijn vrouw 10 dagen in Calpe geweest, dat ligt vlak boven Benidorm in Spanje. De uitnodiging was van mensen gekomen die in Benidorm bij de protestantse kerk behoren, de Ark. een zeer levendige en fijne gemeente. Theo werkte 2 x in een dienst mee en zong zijn liederen. Hij heeft ook op een inloopmorgen vertelt van het werk van Amecet in Oeganda. Dit project was al eerder gesteund door deze gemeente. Ook nu was weer er de warme betrokkenheid bij dit mooie werk in Oerganda en de gemeente gaf totaal 2200 euro via een gift van de kerkenraad en een collecte!!! 

Ook was het leuk om weer een oude bekende te ontmoeten, namelijk Ds. Hans Eschbach, met wie Theo vroeger ook heeft samengewerkt. Het was er goed toeven. In de gemeente vallen al die kerkmuren een beetje weg en zitten er mensen van uit allerlei achtergronden.

Ook op een huiskamerconcert in Calpe werd aandachtig geluisterd naar de liederen van Theo.  Mooi om te weten dat er nu tussen Nederland en Oeganda een kerk ligt die meewerkt en mee bidt voor het werk onder de wezen en weduwen...

 

Meer weten over de gemeente: www.kerkinbenidorm.nl

 

Of bekijk de speciale uitzending van Kruispunt TV over deze kerk van 16 maart jl. bij uitzending gemist.