Amecet n' ainapakin oftewel 'Schuilplaats van Vrede' biedt kansarme zieke kinderen een tijdelijk onderkomen en verzorging. 
Els van Teijlingen bezocht in 2001 Oeganda en werd geraakt toen ze daar met eigen ogen zag welk lot sommige kinderen te wachten stond omdat ziek waren en hulp van eigen ouders of familie te kort schoot.
Het gebeurt dat er een kindje wordt geboren waarvan de moeder sterft tijdens de bevalling of niet in staat is om het kind de juiste verzorging te bieden omdat ze zelf te ziek is of het baby'tje ernstig ziek is.
Ook armoede speelt een grote rol of het kindje kan worden verzorgt.
Haar bewogenheid en de wil om hier wat mee te doen heeft geleid tot de oprichting van dit prachtig opvanghuis. Sinds die tijd hebben meer dan 1000 kinderen hulp gekregen. Sommige kinderen waren niet te redden maar ontvingen wel de liefdevolle verzorging tot het einde van hun te korte leventje. Het merendeel van de kinderen konden na een periode van intensieve zorg geplaatst worden in hun gezin of familie.

Bijna wekelijks worden er kinderen aangeboden. Soms door de ouders of familie van het kind zelf maar ook de instanties en overheden weten Amecet te vinden. Els werkt bijna vanaf de oprichting samen met twee geweldig betrokken maatschappelijk werkers die deel uitmaken van de staf. Daarnaast werken er vanuit de plaatselijk bevolking veel jonge vrouwen en meisjes in de verzorging. Zij verlenen 24 uur en zeven dagen per week zorg aan de kinderen en draaien verschillende diensten.
Ook komen er met grote regelmaat vrijwilligers uit Nederland maar ook uit andere landen die een periode meedraaien en zich dienstbaar maken. 
Wanneer een kind voldoende is aangesterkt neemt een van de m.w. contact op met de familie om terugkeer te bespreken.  
In de periode daarna worden deze kinderen regelmatig gemonitord en daar waar extra ondersteuning nodig is wordt deze ook toegepast.
Dankzij betrokken donateurs en de niet aflatende stroom vrijwilligers kan en mag Els dit werk voortzetten.